Met deze week als tip “Wonka”.  Wat is het verhaal?  “Wonka” is gebaseerd op het bijzondere personage in “Charlie and the Chocolate Factory”, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en één van de best verkochte kinderboeken aller tijden.  De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze ’s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we al allemaal kennen.  In deze onweerstaanbare, fantasierijke film maken we kennis met een jonge Willy Wonka, die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken.  Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.   

Enkele andere films uit het aanbod van The Roxy Theatre: Don & DJ Vrienden Voor Het Leven; Napoleon; Priscilla; Vogelvlucht en Winterbreak (The Holdovers). 

Alle vertoningen en films van The Roxy Theatre kan je raadplegen via www.roxykoersel.be.  Voor meer info kan je ook altijd bellen naar 011/22.10.03., wel enkel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

Wil je eens gratis naar The Roxy Theatre, bezoek dan onze website via www.radiobenelux.be. Klik op “Win”, dan op “Filmtickets”, vul al je gegevens in en zo maak je dan kans op een vrijkaart voor The Roxy Theatre. Winnaars worden door ons gecontacteerd.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.