Album van de week: London Grammar – Truth Is a Beautiful Thing (Week 37 2017)

Na jaren van toeren en schrijven stelt London Grammar hun tweede langspeler voor: Truth Is A Beautiful Thing. Soms lijkt haar stem van kristal, dan weer zo diep als een zinnelijke Sade of Lana Del Rey. Het trio werkte voor dit album samen met oscar winnende producer Paul Epworth (Florence & The Machine, Adele), Jon Hopkins (Brian Eno, King Creosote), enz. Elk nummer is een parel geworden, wat van dit album een prachtig juweel maakt om te koesteren.
London Grammar is het Londense trio wiens muziek je best kan omschrijven als ‘fragiele electro pop’. Meer dan eens raakte de groep een gevoelige snaar met hun songs Strong en Waisting My Young Years. Ze braken door met debuutplaat ‘If You Wait’ in 2013, pakten het publiek in op Rock Werchter en een uitverkocht Vorst Nationaal en verzilverden hun harde werk met een dubbel platina award in België. Beluister elke wekdag omstreeks 12.15 naar een nummer uit dit album in de Noenshow!


More Berichten for Show: De Noenshow