Jeugdhuis Club 9 in Koersel wordt na 49 jaar met de grond gelijk gemaakt. Je hoorde het afgelopen zaterdag misschien al bij Jeroen! Maar het oude jeugdhuis Club 9 is niet meer. Stad Beringen heeft het gebouw gesloopt om er dan een modern en milieubewust nieuwbouwcomplex te plaatsen. De club vindt momenteel onderdak in de oude bibliotheek in Koersel, wat nog zeker tot 2018 zo zal zijn.

In de studio Brent Broekmans, een man van twintig en voorzitter van de club. Brent vertelt meer over de nieuwe locatie, ‘de grot’ en de actie die ze momenteel voeren ten voordele van Minor-N’dako. In kader van de Warmste Week zamelen ze geld in voor vluchtelingen die in België aankomen zonder voorzieningen. Je kan ze steunen door een brokstuk te kopen van het oude clubhuis. Alle info vind je hier!

Interview door Jarne Rediers (Break Out!) met Brent Broekmans (Club 9)