Jeroen neemt afscheid

Na bijna 8 jaar stopt Jeroen bij Radio Benelux. Maar zo plotsklaps verdwijnen vond hij toch maar niks. Daarom zal hij nu maandag 6 april tussen 12 – 13uur nog een laatste uurtje presenteren hier op Benelux.

Mijn 8 jaar bij Benelux waren heel leuk, maar ook soms ontzettend zwaar. Het is niet makkelijk om in deze tijden nog een lokale radio succesvol te laten draaien met vrijwilligers.

Jeroen

Mijn 8 jaar bij Benelux waren heel leuk, maar ook soms ontzettend zwaar. Het is niet makkelijk om in deze tijden nog een lokale radio succesvol te laten draaien met enkel vrijwilligers. Misschien een gedurfde uitspraak maar wel de waarheid. Gelukkig hebben we bij Radio Benelux gedreven medewerkers die van deze radio toch een succes maken. Dit jaar zijn we 40 jaar geworden. Die leeftijd halen wil ook wel wat zeggen. Ook al wordt van hogerhand de financiële druk erg hoog gelegd.

Een als maar drukker wordende agenda, gecombineerd als programmaleider, programmamaker en nog verschillende taken werd onhoudbaar. En je half geven voor iets, wil ik niet doen. Daarom heb ik beslist om te stoppen bij Radio Benelux.

Alles draait bij ons op vrijwilligers die met volle goesting radio willen maken, of een andere taak op zich willen nemen om de vzw draaiende te houden. We zoeken altijd nog extra medewerkers! Hierbij een warme oproep om je aan te melden via deze link.

Eens je van radio geproefd hebt, zal het nooit meer verdwijnen. Wat de toekomst voor me brengt op dat vlak is nog één groot vraagteken.

Hou het gezond, en tot …

Jeroen