Win een duoticket voor het Wiener Circus

  Het Wiener Circus komt naar jaarlijkse traditie in de herfstvakantie en de week erna naar Hasselt. De oude paardenmarkt aan het Prinsenhof in Kuringen is the place to be voor een traditioneel circus op hoog niveau. Je kan via Radio Benelux een gratis duoticket in de wacht slepen voor een show naar keuze! Vul daarvoor onderstaande gegevens in. Winnaars worden door ons gecontacteerd. Vergeet zeker niet de show te vermelden met datum en uur wanneer je graag een show wil gaan bekijken!

  We zijn ons bewust dat we op meerdere forums staan waar mensen zonder kennis van onze radio over heel Vlaanderen meespelen. Mensen ver buiten ons zendgebied maken geen kans om te winnen, behalve als er een goede reden bij vermeld staat.

  Winnaars

  Nico Poelmans uit Beringen
  Marloes Sterckx uit Tessenderlo
  Marijke Weytjens uit Zonhoven
  Inah Loisen uit Beringen – Mijn
  Domenique Kemps uit Koersel
  Mia Van Den Broek uit Paal
  Huyla Kurhan uit Beringen
  Dieter Verspreet uit Paal
  Peter Vandormael uit Paal
  Kristof Ozog uit Zonhoven