Win een duoticket voor de Paardenkoersen in Tessenderlo

    Een sfeervolle sportnamiddag met paardenkoersen in verschillende reeksen, waarbij jockeys en drivers met hun paard of pony als eerste de eindstreep willen bereiken. Dit bereden op de rug van het paard of aangespannen met een sulky. Eveneens is er een spectaculaire koers met boerenpaarden voorzien en zijn er pony’s in galop voor de kinderen. Muziek, hapjes, drankjes, kinderanimatie en een prima service door onze vrijwilligers, alles is aanwezig in en rondom de feesttent. Er is ook de mogelijkheid om te wedden bij de bookmaker. Ruime parking is voorzien.

    Dit evenement gaat door op zondag 2 september 2018 vanaf 14uur.

    Wil je kans maken op een gratis duoticket? Vul dan zeker onderstaand formulier in! Winnaars worden door ons gecontacteerd.

    Winnaars moeten hun ticket afhalen in de studio’s van Radio Benelux.

    Meer info, klik hier