Win een duoticket voor de Revue-show ‘Olala!’

  Win een duoticket voor de 54ste revueshow Olala. Een wervelend spektakel met dolkomische sketches, originele liedjes in het dialect en het leukogend showballet You Can Dance! Je kan hier een duoticket winnen voor de show op vrijdag 1 december 2017 om 19.30. Vul hier onder de gevraagde gegevens in, winnaars worden dan door ons gecontacteerd! Meer info kan je via hun site vinden: www.derevue.be.

  We zijn ons bewust dat we op meerdere forums staan waar mensen zonder kennis van onze radio over heel Vlaanderen meespelen. Mensen ver buiten ons zendgebied maken geen kans om te winnen, behalve als er een goede reden bij vermeld staat.

  Winnaars

  Anja Camps uit Tessenderlo
  Connie Keusters uit Beringen – Mijn
  Gerda Demulder uit Lummen
  Monique Willems uit Tessenderlo
  Angelique Janssens uit Tessenderlo


  More Berichten for Show: