Eindejaarsradio Benelux 2017

Ook dit jaar hebben we weer een geweldige eindejaarsradio klaarstaan! De beste en tofste kerstmuziek krijg je sowieso, en dat aangevuld met een leuke vormgeving en programmatie. Meer info over ons eindejaars tijdsein kan je hier vinden. Hier onder krijg je al een voorsmaakje.

De lijst zal regelmatig een update krijgen met meer info en nieuwe activiteiten. Kijk dus zeker regelmatig op deze pagina.

De eerste Radio Benelux kerstshow

Op zondag 17 december kan je vanaf 14uur terecht in ons BNL Café. Volg gratis en live een gezellig optreden van zanger Danny Everett, hij stelt er ook zijn nieuwe CD voor. Ook is er naast Danny Everett nog een optreden van Cliff Rilly gepland! Klik op onderstaande flyer om naar het facebookevenement te gaan. Zet je op aanwezig en deel!

De rock & blues night

Een jarenlange traditie komt ook weer terug! Onze rock & blues avond zal dit jaar op vrijdag 22 december plaatsvinden. Live optredens van 3 rock en/of blues bands die je ook live op de radio zelf kan volgen. Je bent van harte welkom om deze optredens te volgen in ons BNL Café vanaf 18uur. Klik hier onder op de flyer om naar het facebookevenement door gelinkt te worden. Vergeet je zeker niet op aanwezig te zetten en dit evenement te delen!

Top 100 aller tijden

Op zaterdag 23 december hoor je tussen 10 en 18uur de top 100 aller tijden. Verschillend met vorige edities heeft de luisteraar in deze lijst ook mee stemrecht gekregen! Je hoort dus nu de top 100 aller tijden van de medewerkers, alsook de luisteraars samengevoegd in een waanzinnig leuke lijst! We belonen een stemmer die in november zijn top 5 heeft doorgestuurd via onze website, en ook als je onze nummer 1 kan raden maak je kans op een leuk prijzenpakket!

De kerstboomballenshow

Robby Morgan staat ook tijdens de kerstdagen voor je klaar! Doe de groetjes, geef iemand een plaat cadeau, of gewoon een plaatje voor jezelf? Het kan allemaal op zondag 24 december tussen 22 en middernacht, en op maandag 25 december tussen 21 en middernacht.

De vakantieshow

Jeroen gooit weer met prijzen! Op dinsdag 26, woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december tussen 19-20uur in er een live kwis-show. Hou je telefoon bij de hand en bel zo snel mogelijk naar ons als je het antwoord op de vragen weet. We hebben een goedgevulde prijzenpot, benieuwd welke jij in de wacht zal slepen!

De top 100 van 2017

Nog een traditie die we elk jaar herhalen, onze top 100 van het afgelopen jaar. Dit is het jaaroverzicht van onze Limburgse Hitparade die je elke zaterdagnamiddag kan beluisteren op radio Benelux met Bart Huygens. Dit jaar gaat deze door op zaterdag 30 december tussen 10 en 18uur. Er valt elk uur een leuk prijzenpakket te winnen, door onze top 100 kwis op te lossen. Ken je veel hits uit 2017? Dan moet dit een fluitje van een cent zijn! Raad tussen 17 – 18uur onze nummer 1 en maak kans op de hoofdprijs! Hou tijdens deze top dus ook je telefoon dicht bij de hand.

De eindejaarsshow

Bart Huygens en Jeroen vergezellen je naar 2018. Ze nemen je mee naar het nieuwe jaar met de beste feest/nieuwjaarsmuziek en ze zullen natuurlijk ook aftellen! Dit op 31 december tussen 23 en 2uur.

De gouden sleutel

De derde editie ondertussen al, en dat op zondag 7 januari 2018. Enkele radio Benelux-dj’s verstoppen zich in het zendgebied van de radio, het is aan jullie om deze te vinden en er geweldige prijzen mee te winnen! Robby Morgan zal de presentatie op zich nemen, en de presentatoren hoor je vanop hun verstopplaats. Ze geven tips waar ze zich op dat moment bevinden. Wees wel bewust dat je niet meer hoeft te luisteren via 106.4fm, maar wel op 107.5fm!

En verder..

In 2018 starten we met een nieuw programmaschema, waar je snel meer over te weten komt! Toekomstige presentatoren zal je ook al horen passeren in onze eindejaarsradio. We voorzien ook een éénmalig film-muziekprogramma ‘The Roxy Theatre Music’ met Ludo Vangenechten van The Roxy Theatre in Koersel. Jarne zal een kerstspecial maken van Break Out en ook Jo Van Limburg zal je horen passeren. Wanneer dit allemaal net gaat zijn, kom je later te weten via deze pagina.

Alvast hele fijne feestdagen toegewenst!

Het Radio Benelux-team

Laatste update: 10 december 2017

DELEN
Jeroen Claes

Presentator op zaterdagochtend (10 – 12uur) en De Noenshow op dinsdag en donderdag (12 – 14 uur) – Programmaleider – Jingles – Website – Sinds 2012 bij Radio Benelux