Win filmtickets en lees de filminformatie

Deze week had ik geen probleem met het verkiezen van een tip van de week. Bad Boys For Life, de actie-komedie gemaakt door de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah. Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence kruipen nog een laatste keer in de huid van Mike en Marcus. Marcus is klaar om met pensioen te gaan, maar Mike is daar nog lang niet klaar voor. Hij overtuigd Marcus om mee de strijd aan te gaan tegen Armando Armas, de leider van een drugskartel in Miami. De Bad Boys hebben hun streken nog zeker niet verloren. “Bad Boys For Life”, onze filmtip van deze week, ook te zien in The Roxy Theatre.

Wat speelt er verder nog zoal in de filmzaal? 1917, All of us, F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma, Frozen 2, Judy, Nachtwacht: Het Duistere Hart en Trouble.

Even wat vooruitkijken op de filmkalender van The Roxy Theatre. Op vrijdag 31 januari is er een seniorenvoorstelling met Torpedo, speciaal voor de 55+’ers. En op dinsdag 4 februari is er speciaal voor de dames de Ladies Movie Night met “All of Us”.

Wens je meer informatie of wil je de volledige programmatie raadplegen? Surf naar www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., wel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.