Win filmtickets en lees de filminformatie

Vakantieweek deze week, dus elke dag ook namiddagvertoningen in The Roxy Theatre. Ik wil je nu als “Tip van de week” “The Gentlemen” met Matthew McConaughey voorstellen. Wat is het verhaal? De Amerikaan Mickey heeft in Londen een bijzonder winstgevend marihuana-imperium opgebouwd. Een imperium dat hij volgens de laatste geruchten van de hand wil doen, maar enkel aan de juiste koper. Kandidaten zijn er genoeg. De Londense onderwereld ontploft in een kluwen van chantage, dubbel spel, samenzweringen en bloedvergieten.

Wat speelt er verder nog zoal in de filmzaal? 1917, A Hidden Life, Bad Boys For Life, Dolittle, Parasite, Sonic, Trouble en Wickie De Viking: Het Magische Zwaard.

En op dinsdag 3 maart om 20u30 is er de Ladies Movie Night met “Little women”.

Wens je meer informatie of wil je de volledige programmatie raadplegen? Surf naar www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., wel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.