Win filmtickets en lees de filminformatie

Corona is zeker nog niet onder controle, dus met een mondmasker naar de bioscoop.  Deze week hebben we als tip gekozen voor “Elvis, 50 jaar later, That’s the way it is”, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van de King in het Las Vegas International Hotel in 1970.  De film toont zowel de voorbereidingen als een deel van het concert, met maar liefst 30 minuten ongezien beeldmateriaal.  Deze speciale editie was nog nooit eerder vertoond op het witte doek. 

Wat speelt er verder nog zoal in The Roxy Theatre?  Ava, Bigfoot Family, De wraak van de Ninja, Greenland en The Secret Garden.  

Op vrijdag en zaterdag kan je om 21u30 een film op het terras bekijken, de zogenaamde terrasfilms.  Meer info hierover vind je op de website www.roxykoersel.be 

Ook even al wat verder vooruit kijken, want 20 augustus kan je “Once Were Brothers” met Robbie Robertson and the Band zien in The Roxy Theatre.  En André Rieu met Magical Maastricht speelt vanaf de 20ste

Wens je meer informatie over The Roxy Theatre of wil je de volledige programmatie raadplegen?  Surf naar www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., bel wel tijdens de openingsuren van de bioscoop. 

Tot slot.  Om kans te maken op een gratis ticket van The Roxy Theatre moet je nog wat wachten tot het Corona-virus meer onder controle is. 

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail