Win filmtickets en lees de filminformatie

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Met deze week als tip “House of GUCCI”, geïnspireerd op de schokkende waargebeurde gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci.  In een verhaal wat zich over 3 decennia uitstrekt komen liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord voorbij.  We zien hoe ver de familie bereid is te gaan in hun streven naar macht om de naam van het befaamde modenetwerk hoog te houden.  Enkele namen van acteurs die je op het filmdoek ziet passeren: Lady Gaga, Salma Hayek, Adam Driver, Al Pacino en Ridley Scott.  

Enkele anders films uit het aanbod van The Roxy Theatre?  De Gebroeders Schimm, De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje, Dealer, Dear Comrades!, Encanto, Eternals, Ghostbusters: Afterlife, No time to die, Sinterklaas en Koning Kabberdas, The power of the dog, The rescue en The worst person in the world.

Wens je meer informatie over The Roxy Theatre of wil je de volledige programmatie raadplegen?  Surf naar www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., bel wel tijdens de openingsuren van de bioscoop. 

De juiste programmatie van alle films vind je terug op de website www.theroxytheatre.be

Voor vrijkaarten is het nog wat wachten tot het bioscoopbezoek veiliger kan doorgaan.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail