Win filmtickets en lees de filminformatie

Met deze week als tip “Bullet Train”, een originele, leuke en waanzinnige actie-thriller.  Brad Pitt maakt deel uit van een eclectische cast bestaande uit diverse huurmoordenaars, tegen de achtergrond van een non-stop treinrit door het hedendaagse Japan, voor de liefhebbers van het genre een absolute aanrader!     

Enkele andere films uit het aanbod van The Roxy Theatre: De Club van Super-Pets, De Allergrootste Slijmfilm, De legende van Samoerai Henk, Jurassic World: Dominion, Minions 2: Hoe Gru superschurk werd en Top Gun: Maverick.

Alle vertoningen en films van The Roxy Theatre kan je raadplegen via www.roxykoersel.be.  Voor meer info kan je ook altijd bellen naar 011/22.10.03., wel enkel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

Wil je eens gratis naar The Roxy Theatre, bezoek dan onze website via www.radiobenelux.be. Klik op “Win”, dan op “Filmtickets”, vul al je gegevens in en zo maak je dan kans op een vrijkaart voor The Roxy Theatre. Winnaars worden door ons gecontacteerd.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.

[/vc_column][/vc_row]

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail