Wegens de verhuis naar de Deurnestraat zal er vanaf 5 december een aangepaste programmatie lopen. Dit jaar is eindejaarsradio Benelux zeer beperkt omdat de verhuizingen net in deze periode vallen. Indien de mogelijkheid er is zal de top 100 van 2016 wel doorgaan op zaterdag 7 januari 2017. Hier onder een overzicht.

Blauw: blijft in december 2016
Rood: Terug vanaf januari 2017

De Ochtend- en Avondspits

Onze vrolijke flapuit Walter blijft trouw op post in de ochtend van 7 tot 9 en in de avond vanaf 17 uur.

Benelux 50-60-70 / Benelux 80s, 90s en 00s

Benelux 50-60-70 zal elke werkdag blijven tussen 10 en 11 uur. Ook de avondprogramma’s over de eighties, nineties en nillies blijven lopen.

De Noenshow / Onze Eigen Goesting

Elke middag van 12 tot 14uur blijven Bart Huygens en Jeroen op post met elke dag weer een track uit ons album van de week! Ook op vrijdag tussen 13 en 14 uur blijft Bart er met ‘Onze Eigen Goesting’.

Jimmy’s Jukebox

Plaatjes aanvragen kan even niet meer bij onze sympathieke bakker Jimmy. Hij staat weer klaar vanaf januari om je favoriete plaatjes te draaien en groetjes te ontvangen.

Joe Berluck

Joe Berluck verrast je elke maandag en woensdagavond met toffe muziek uit de oude doos. Joe blijft trouw op post.

Durango Sessions / Spirit Of The Radio

De Durango Sessions op dinsdagavond gaan ook even pauzeren. In de nieuwe studio in de Deurnestraat staat het nieuwe podium al opgebouwd, klaar om terug van start te gaan vanaf februari! Ook Spirit Of The Radio komt terug vanaf dan.

Popcorn

Jacques is ook vanaf januari zo snel als mogelijk elke woensdag weer trouw op post met de beste popcorn-hits.

Limburg Alaaf!

De carnavalisten zijn volop in de weer om hun praalwagen in orde te krijgen voor de komende carnavalstoeten. Vanaf januari hoor je bij Jean – Paul hoe ver ze ermee staan, dus ook geen Limburg Alaaf in december.

House of dUES

Werner zal ook even geen programma doen, maar is eind januari weer helemaal terug.

Revolver

De beste pop, rock, blues, jazz,… Roger Lemmens stelt de playlist samen, ook in december non-stop!

Jeroen!

Jeroen blijft ook elke zaterdag van 10 tot 12 op post! Hij vertelt je wat er allemaal te doen is in de buurt, met de juiste muziek erbij.

Hé, T’is Zaterdagmiddag

Zaterdag tussen 12 en 14 uur is Bart Huygens er om de juiste soundtrack te spelen voor jou zaterdagmiddag. Het volgende Interview Van De Week staat gepland op zaterdag 14 januari met Inky Midway.

De Limburgse Hitparade

De Limburgse Hitparade zal vanaf 3 december elke zaterdag non-stop uit je radio komen. De lijst zelf kan je volgen via onze website, of klik hier.

Radio Mundo Latino

Zaterdag tussen 20 en 21 uur zullen er non stop salsa – latin getinte platen passeren. Vanaf januari zal Radio Mundo Latino er ook een uurtje bij krijgen, dan van 20 tot 22 uur.

Laurent Wery

Laurent Wery hoor je elke zaterdag tussen 23uur en middernacht, met elke week een nieuwe mix.

Bart Das

Bart Das zal in de examenperiode veel verbeterwerk hebben, daarom zal hij terug te horen zijn, elke zondagochtend, vanaf midden januari tussen 9 en 10uur!

De Nooit Vervelende Hits

Wim Vermeer blijft zondag op post met De Nooit Vervelende Hits. Elke zondag van 12 tot 14uur.

Studio 45

Lex zorgt ervoor dat je een dansbare zondagnamiddag tegemoet gaat, en dat met een 2 uur lang durend programma. Elke zondag van 17 tot 19uur.

Break Out!

Jarne sluit de zondag af met Break Out!. Met de nieuwste showbizzweetjes en veel hits!


Eindejaarsradio

Radio Benelux zorgt ook dit jaar voor een gezellige kerstsfeer, met aangepaste muziek. Break Out zal op kerstdag een kerstaflevering hebben, en vlak na oudejaarsavond, tussen middernacht en 2 uur zijn Jeroen en Bart Huygens van de partij met een hoop feestnummers!