De Radio Benelux kennismakingsdagen

Eindelijk zijn we klaar! Onze nieuwe studio’s in de Deurnestraat werken optimaal, klaar voor de officiële opening. Hiervoor reiken we een volledig weekend uit. Wat en wanneer? Dat lees je hier.

Vrijdag 21 april 2017

Vrijdag 21 april kun je ’s avonds de ‘Durango Showcase’ meemaken. De Durango Sessions zijn al jaren een vaste waarde op dinsdagavond bij Radio Benelux. Er zullen 2 Limburgse bands komen optreden. Om 20uur begint de Genkse groep Dr. Zebra, en vervolgens om 21uur Portrait B uit Maasmechelen. Deze optredens zullen ook live uitgezonden worden. Het BNL Café zal geopend zijn vanaf 16.30uur, dus iedereen welkom!
Klik op de logo’s voor meer info.

Zaterdag 22 april 2017

Op zaterdag is er de officiële opening. Op deze dag zal iedereen kunnen genieten van een optreden van de groep ‘FeSteyn’. Een speech van de burgemeester of schepen van Beringen zal hier ook voorzien worden, alsook van het bestuur. Om 12.30uur zetten we de deuren van het BNL Café al open. Vanaf 19uur zal er een kennismakingsmoment zijn met (ex-)medewerkers en sympathisanten.

Zondag 23 april 2017

Zondag 23 april kan je vanaf al vanaf 12.30uur bij ons terecht voor de ‘Familiedag/Ken je buren’. Iedereen is welkom, zowel luisteraars, buren en nieuwsgierigen. Krijg een rondleiding door een medewerker in onze studio’s, geniet van optredens van bekende artiesten en voor de kinderen hebben we grime en een springkasteel. Tijdens dit evenement zal er een live radioprogramma lopen met oa interviews met (ex-)medewerkers en artiesten. Vanaf 20uur zal er een gratis salsa demonstratie volgen in samenwerking met Radio Mundo Latino. Geïnteresseerden zijn meer dan welkom!

Adres:
Deurnestraat 3
3583 Paal

Vragen of opmerkingen? Mail ons via info@radiobenelux.be

Laatste update: 20 april 2017

 

[vc_gmaps link=”#E-8_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”]