Op 6 mei met Patrick van het Schulens Meer

sdr

Op zaterdag 6 mei kwam Patrick Clerckx van het Schulens Meer langs voor een interview. Manuel Renders van Radio Mundo Latino werkt er ook als vrijwilliger en deed het interview.

Het bootpark werd vernieuwd, en ook rondom het meer is er veel veranderd. Er worden nu ook regelmatig evenementen georganiseerd. Een mooie natuurwandeling, een fietstocht, het kan allemaal! Op 14 mei is er de watersportdag, waar je zelfs kan gaan watercachen. Dat is geocachen, maar dan op het water, en dit helemaal gratis! Ook bracht Patrick een primeur, er zal een roeiclub starten bij het meer.

Meer info kan je vinden via hun site, www.schulens-meer.be

Verder

Juf Annick en Hilde uit de Picardschool in Stal maken een tweedaagse wandeling van 80km om geld in te zamelen voor de Mediclowns. Op zaterdag 13 mei gaan ze te voet van Stal naar Bilzen, en op 14 mei komen ze dan te voet terug. Wil je zelf ook steunen? Een vrije bijdrage kan gestort worden op rekening nr BE37 7350 0794 8328 met vermelding ‘Wandeltocht Hilde en Annick’. Voor meer info kan je altijd mailen naar baeten_hilde@hotmail.com of vanderlocht.verreyt@yahoo.com.

 


More Berichten for Show: