Win het kookboekje ‘Appelen & Peren’ van Hilde Vautmans

    Jeroen had een gesprek met politica Hilde Vautmans, woonachtig en schepen in Sint – Truiden. Ze ziet de dat fruitboeren in het Haspengouw het moeilijk hebben. Ze worden al 3 jaar geboycot door Rusland en ook de oogst was minder door de late vorst begin dit jaar. Om de fruitboeren te helpen had ze een schitterend idee. Ze bracht een kookboekje uit waarbij je appelen en peren van onze eigen boeren kan gebruiken. De recepten zijn makkelijk zodat iedereen deze kan klaarmaken. BV’s als Kevin De Bruyne, Goedele Liekens, Jeroen Meus en nog vele andere geven in het boekje hun favoriete verrassende recepten met appelen en/of peren. Niet alle appels komen uit België, je kan in het boekje een lijst terugvinden met alle Belgische appels. Dan weet je welke je best kan kopen.

    Wil je kans maken op zo een kookboekje? Vul dan hier onder je gegevens in. Winnaars worden door ons gecontacteerd.

    Winnaars moeten hun prijs afhalen in de studio van radio Benelux!

    We zijn ons bewust dat we op meerdere forums staan waar mensen zonder kennis van onze radio over heel Vlaanderen meespelen. Mensen ver buiten ons zendgebied maken geen kans om te winnen, behalve met een geldige reden.


    More Berichten for Show: