Win filmtickets en lees de filminformatie

Deze week hebben we “Greta” als tip uitgekozen.  Wat is het verhaal?  De jonge Frances leeft met haar beste vriendin in New York maar mist haar net overleden moeder.  Wanneer ze op een dag de oudere weduwe Greta ontmoet, ontstaat er een ongewone intieme vriendschap.  Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt.  Greta, een bloedstollende thriller nu te zien in de filmzaal.  .

Wat speelt er verder nog zoal in The Roxy Theatre?  Aladdin, Child’s Play, Dolor y Gloria, Huisdiergeheimen 2, Men In Black: International,Toy Story 4, X-Men: Dark Phoenix en The Biggest Little Farm.

Wens je meer informatie of wil je de volledige programmatie van The Roxy Theatre raadplegen?  Die kan je vinden op de website www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., doe dat dan wel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.