Live op de Euregionale Carnavalbeurs in Ham

Er werd binnen de schoot van FEN Limburg lang nagedacht over een alternatief voor de Artiestenavond, die omwille van de tanende belangstelling niet langer georganiseerd wordt. In het najaar van 2018 opperde men het idee om een Euregionale carnavalbeurs te organiseren. 

De Euregionale Carnavalbeurs moet een evenement worden waarop professionele standhouders inzake carnavalsartikelen gaande van medailles, kostumering, snoepgoed, … tot wagenbouw hun producten kunnen tonen en aan de man brengen. Ook voor demonstraties van wagenbouw (polyester, isomo) kan u er terecht. Daarnaast is er ook ruimte voor (beginnende) artiesten die zich kunnen voorstellen aan het publiek. Bekende en minder bekende carnavalsartiesten zorgen voor de muzikale noot!  

De eerste Euregionale Carnavalbeurs zal doorgaan op 28 en 29 september 2019 in en rond het Gemeenschapscentrum ‘De Zille’ te Kwaadmechelen. Op beide dagen kan u er tussen 13 en 19 uur gratis terecht voor alles wat met carnaval te maken heeft! 

Ook Radio Benelux zal aanwezig zijn met live uitzendingen.