Mijn zwemparadijs breekt het bezoekersrecord in 2016

Sportoase be-MINE Beringen heeft in 2016 287.998 bezoekers mogen verwelkomen. Dit is een stijging van 15% in vergelijking met 2015 waarbij er 249.353 bezoekers verwelkomd werden. Sportoase verwacht, door de toenemende economische activiteiten op de be-MINE site, dat er nog veel nieuwe klanten het centrum zullen komen ontdekken.

Sportoase be-MINE Beringen, gelegen in het hart van be-MINE site, heeft een sportinfrastructuur met zeer ruime openingsuren waarbij er voor ieder wat wils is waaronder een peuter-, recreatie- en wedstrijdbad, instructiebad met beweegbare bodem, 3 sauna’s, turks stoombad, 2 glijbanen, lekkere brasserie en een groepslessenzaal. Hiernaast kunnen de bezoekers tijdens de zomermaanden eveneens gebruik maken van de natuurlijke zwemvijver, buitenpeuterbad en ligweide.

Op vrijdag 20/01/2016 om 19u00 organiseert Sportoase be-MINE Beringen tevens zijn 2de editie van de ijsberenduik in de natuurlijke zwemvijver waarvoor iedereen die het aandurft uitgenodigd is.