Avonturiers vinden weg naar Beringen

De avonturenberg en de andere avontuurlijke attracties op be-Mine zijn meer dan een schot in de roos. Het klimcentrum Alpamayo blikt zeer tevreden terug op de eerste maanden. Vooral tijdens de afgelopen herfstvakantie was het in het klimcentrum aanschuiven. Maar ook duikcentrum TODI ziet het aantal duikers elke week nog stijgen.

“Wij zijn heel blij dat de mensen de weg naar Beringen op deze manier vinden. Ook de avonturenberg met het palenwoud en het MTB-parcours zijn al uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit jaar worden er op de terril al verschillende grote evenementen georganiseerd. De winter was zeer goed wat betreft bezoekers. Dat belooft alleen maar heel veel goeds voor de komende lente en zomer”, vertelt schepen van toerisme Gilbert Lambrechts nog.

BRONInternetgazet