De voorlaatste Paalse voetbaloorlog

Wie herinnert zich dit nog, de klassieke Paalse voetbalderby?
En dit weekend is het weer zover maar van een oorlog is nu geen sprake meer. Beide clubs gaan immers fusioneren. Maar vooraleer het zover is, willen beide clubs dit weekend een dik feestje bouwen tijdens de match AC Tervant – Paal.
“Met gemak kwamen vroeger 1500 supporters naar de matchen. Na enkele jaren wapenstilstand bekampen we volgend weekend terug de aartsrivaal AC Tervant. Om de sfeer van weleer te herbeleven, vragen wij al onze supporters om de sjaals, mutsen, toeters en vlaggen nog een keer boven te halen om zaterdagavond (al dan niet te voet) af te zakken naar AC”, roept Flandria voorzitter Jos Van Winge op.
De thuiswedstrijd van Flandria en de allerlaatste derby vindt volgend jaar 8 april plaats en dan zal deze tekening voorgoed de geschiedenis ingaan. Afspraak zaterdag 25 november om 19u30.

BRONInternetgazet